BATMAN / KOZLUK - Çayhan Ortaokulu

Velit Toplantımızı Gerçekleştirdik

Bağımlılıkla mücadele, genel başarı durumu, temizlik ve hijyen kuralları, devam-devamsızlık durumları, dengeli ve sağlıklı beslenme gibi konuların görüşüldüğü 2023 - 2024 eğitim öğretim yılı birinci dönem veli toplantısı iyi dilek ve temennilerle sona erdi. Katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Kozluk Gençlik ve Spor Müdürlüğü Etkinlikleri

Okulumuzu ziyaret ederek çeşitli etkinliklerle öğrencilerimizin hoşça vakit geçirmelerini sağlayan Kozluk Gençlik ve Spor Müdürlüğü personeline teşekkür ederiz.

Ekm

Fen bilimleri dersinde etkinliklerin öğrencilerin başarısı üzerinde olumlu bir etkisi vardır. Etkinlikler, öğrencilerin ders materyallerini daha iyi anlamalarını sağlar ve aktif bir şekilde öğrenmelerini teşvik eder. Ayrıca, etkinlikler öğrencilerin problem çözme becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur ve öğrenilen bilgilerin kalıcılığını artırır. Bizler de bu konuda öğrencilerimize yol haritası çizerek yardımcı oluyoruz.

Öğrencilerimize Trafik Eğitimi Verildi

İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Şubesi tarafından öğrencilerimize trafik eğitimi verildi. Öğrencilerimizin olumsuz bir durumla karşılaşmamaları adına dikkat edecikleri hususları anlatan değerli misafirlerimize teşekkür ederiz

Mevlidi Nebi Haftası Etkinlikleri

Mevlidi Nebi haftası münasebetiyle okulumuzda program düzenlendi. Kuran-ı Kerim tilaveti, mevlidi şerifin okunması, günün anlam ve önemini anlatan konuşma, şiirlerin okunması ve ilahilerden sonra ikranmlar yapıldı. Leyla Durmaz hocamız olmak üzere programda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda İlköğretim Haftası düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Kutlama programı kapsamında okulumuzda bir dizi etkinlik düzenlendi.

Programa, okulumuz idarecileri, öğretmenleri, velileri ve öğrencileri katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yanı sıra, okulumuz öğrencilerinin şiirler okuduğu, şarkılar söylediği, oyunlar oynadığı program büyük beğeni gördü.

3A sınıfı öğretmeni Kasım Adsan olmak üzere programda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Eğitim-öğretim başlamadan kurumsal kültürü güçlendirme adına okulumuza yeni atanan öğretmenlerle birlikte Siirt'e gezi düzenledik. Siirt ilimizin tarihi ve doğal güzelliklerini yerinde gördük. Ayrıca Siirt'in meşhur büryan yemeğini de yedik.

Ekm

2023- 2024 eğitim öğretim yılı sene başı öğretmenler kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıda yeni eğitim-öğretim yılında yapılacak çalışmaların planlaması yapıldı. Sınıf rehber öğretmenliği paylaşımı, sosyal kulüpler, destekleme ve yetiştirme kursları, koçluk sistemi, İYEP, veli ziyaretleri, belirli gün ve haftalarda yapılacak çalışmaların planlanması gibi konular toplantıda ele alındı

Yeni göreve başlayan öğretmenlerimizle eğitim kadromuzu tamamlamış olduk. Alanında uzman, genç ve dinamik kadromuzla  güzel çalışmalara imza atacağız.

May

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Kozluk 100 Milyon Sayfa Okuyor Projesi kapsamında okuma etkinliği düzenlendi.

May

Öğretmen ve öğrenci işbirliğiyle okulumuzda etkinliklere devam ediyoruz.

May

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Veli Ziyaretlerimiz.

cumhuriyetin 100.yılında Kozluk 100 milyon sayfa okuyor.